tirsdag 28. september 2010

Blir bare så inspirert av en spesiell blogg!

Jeg tror jeg har funnet favorittbloggen min blandt ALLE blogger!
Hanne sin blogg,den er bare helt herlig!
Tror faktisk ikke jeg har vært innom en
blogg som har gitt meg så mye inspirasjon..
Har lagt med noen bilder fra bloggen hennes her nå!

SE OG NYT!!!


5 kommentarer:

Gro Anita sa...

Oi!!! skjønner at du inspireres av denne bloggen! Så masse vakkert, virkelig flott sans for interiør! Blir faktisk inspirert selv.

Klemmer fra Gro A.

Gunn Merete sa...

kjære anonym leser. jo jeg kan gjerne post kommentaren din, men gidder rett å slett ikke!Og kjære du.. jeg er ikke på nett 24/7, å når du poster en kommentar klokken 20.49, å så en kommentar som lyder som følgende : tør du ikke poste kommentaren min? latterlig, skjerp deg! klokken 21.37, du må bare vite at jeg rekker ikke poste alle kommentarene dine med engang . nei jeg har ikke spurt Hanne om å låne bildene desverre.. jeg fikk link av søstren hennes Angelica, jeg er ny i blogg verden å glemte å spørre! nå har jeg mailet Hanne å spurt. hvis det ikke er okei så sletter jeg innlegget med engang.Så venter bare på svar fra Hanne.

Men vet det er flere som har brukt bildene hennes, regner også med at Hanne ikke hadde lagt ut bilder om hun ikke ville vise fram hjemmet.

Men som sagt har mailet henne nå :)

happy day anonym :)

Men kjekt å finne ut hvor du er fra ;)
Ip adresse sporing er kjekt :)

Gro Anita sa...

Ettersom jeg har skjønt her, har noen drevet med drittslenging her. Det er veldig tydelig at noen er sjalu på Hannes flotte hus og sans for interiør. Ikke ulikt deg selv, Gunn!:) Flotte ting og flink til å skrive og male.

Klem Gro A.

Gunn Merete sa...

hei Gry.
Nja ikke dritt slenging i den forstanden. men ja var teit av meg å ikke spørre Hanne først om jeg kunne låne bildene og linke til bloggen. jeg ser jo den. men er ny i bloggverden å tenkte rett å slett ikke på det..

Men tror kanskje jeg vet hvem personen er.. så er ikke noe stress :) hun må bare få lov til å kommentere. Men mener også at hun bør være såpass voksen at hun ikke er anonym..:) men samme det :)

har nå spurt Hanne, og fått lov :)

Ja hanne er helt utrolig flink!! Kjenner henne ikke, men bloggen hennes bør ALLE besøke! :)

Gunn Merete sa...

jeg mente gro i forrige innlegg :)
men nå i dag ble det dritt slenging!
fått diverse anklagelser her! så fortsetter dette så blir det anmeldt.
jeg vet fulle navnet hennes og ringte henne i dag. men fortsatt usaklig.

ringte også meg med skjult nr to ganger i kveld.