onsdag 16. november 2011

FørJuls Konkurranse!! SE HER!


Kjører i gang en førjuls konkurranse KUN her på bloggen!

Det eneste dere må gjøre er å legge inn Navn,Bosted og
HVORFOR NETTOPP DU BØR VINNE !!
( DET BØR VÆRE EN GOD "HISTORIE" OM HVORFOR NETTOPP DU BØR VINNE,
IKKE BARE EN KOMMENTAR OM : OJ DEN VAR FIN,SÅNN ØNSKER JEG MEG )

Premien er ett maleri i str 60x50 cm, med teksten du selv ønsker!
Verdi mellom 600-1000,-

Maleriet blir i denne stilen som vist på bildet øverst her.
(ikke nødvendigvis med samme bilde og hjerte på)


konkurransen avsluttes
30 November

post signature

16 kommentarer:

Line sa...

Line i Asker har nettopp kjøpt ny leilighet sammen med sin kjære, og er bitt av interiørbasillen :-D Vi trenger et koselig bilde over sengen, for å sette stemningen.

Anonym sa...

Siw Merethe i Landåsbygda.
Har lenge sett etter bilde jeg kunne hatt på veggen i stua, men ikke funnet det "rette". Har "forelska" meg i helt i de store bildene dine. Hvis jeg skulle vært så heldig å vunnet dette bilde laget av deg, ville det fått hedersplass over sofan der alle vi har på besøk ville se det, samt posta ut noen bilder av hvor fint det ville blitt med ditt bilde der og selvfølgelig ville jeg skrytt av hvem som laget det, sånn at du ville fått bestilling på flere fantastiske bilder. :o) Klem

Camilla A. sa...

Navn: Camilla Aas
Bosted: Jessheim

Hvorfor jeg bør vinne, er alltid et vanskelig spørsmål å svare på.
Jeg har hatt lyst på et bilde til rommet til datteren min og det passet helt perfekt med at det er valgri tekst! Derfor mener jeg at jeg bør vinne :)
Ha en fortsatt fin dag !

"Det snør skjønnhet" sa...

Nydelig <3

Jeg er opptatt av "tekster, og budskap. Jeg elsker kunstnere som Bjørg Torhillsdottir, og hennes tekster på bildene, men disse var jo vakre. Kunne veldig gjerne hatt disse i huset mitt - sammen med kunsten jeg har :-) "Du er flink, og flott Blogg ! Hilsen "Det snør skjønnhet"

fru. Lærum sa...

tone lærum
Grua

jeg fortjener å vinne fordi jeg har bursdag 22. des og aldri har fått feire eller fått gaver til min bursdag som barn....hadde vært en flott bursdagsgave til meg :-)))

klem tone

Bestemorhuset sa...

Ann Berit
Angvik

Elsker bildet;o)
Har en tom vegg på soverommet som det på sikt skal komme opp to skap som da er fra ikea, men siden jeg er av den hysteriske sorten bak rattet på vinteren, så blir det en gooood stund til det kommer skap i hus....og mannen regelrett har utrolig gode og mange unskyldninger til å ikke kjøre de 3 timene det tar en vei, selv om jeg lokker med selskap....har snakket om de skapa i 2 år nå....
Klem
Ann Berit

Amaroso sa...

Prøver igjen jeg..Kommentaren min datt vekk..

Charlotte klepsvik
Sotra

Har en bar/kjellerstue/spillebule i kjelleren som mannen har fått innrede--ALTSÅ...Ingen bilder på veggen.Han får seg ikke til å betale så mye for bilder..Det er så tomt der..Hjelp!

Klem Charlotte

Maliva`s verden sa...

En setning som jeg kjenner godt igjen, da jeg ofte bruker den til noen som trenger litt xtra trøst. Så er trekningen på selve bursdagen min, og det hadde jo vært stas å vunnet så flott bilde da;o) Ønsker deg samtidig en fin førjulstid. Klem fra Maliva

Hildegirl sa...

JEg kunne jammen trenge den oppmuntringen, siden jeg er ufør på tiende året, og i gang med andre år uten uføretrygd. NAV rotet til så mye at jeg trakk meg fra systemet, siden jeg setter pris på min mentale helse og har nok med å slite med det fysiske. Lang historie kort, ble dråpen i glasset at jeg nektet å morfinbehandles i graviditeten. Heldigvis har jeg min kjære som passer på meg. Akkurat som teksten på bildet sier. Vel den kan jo tolkes til å bety så mye, for hvert enkelt menneske, men det er det jeg tenker på. Jeg kunne også trengt noe fint å ha på veggene, siden vi har et gammelt hus med tomme vegger, og ingen økonomi til pynt og dilldall hvor enn mye man måtte ønske seg det. Men en ting har vi mer enn noen andre har, og det er ubetinget kjærlighet. Sånn er det. Vinner jeg jubler jeg høyt, for det er et nydelig bilde som får meg til å føle og reflektere, akkurat som god kunst skal gjøre. :)

Anne sa...

Produktene dine er bare fantastiske, og grunnen til at akkurat JEG bør vinne er enkelt;
Jeg har bursdag 7 desember - og ble varig ufør 1 september - trenger derfor en STOR oppmuntring på min vei!

Simones Country Home sa...

Simone fra Trøgstad. :o)

Ååh jeg vil gjerne vinne dette flotte maleriet fordi det bare er så vakkert, å jeg har ikke så mye bilder på veggene enda.

Klem Simone :o)))

Mona sa...

Hei. Jeg bør vinne bildet ditt fordi jeg trenger en førjulsoppmuntring. Jeg sliter med angst, og har nylig blitt singel og flyttet fra et stort hus til en liten leilighet. Her trenger jeg noe søtt på veggene, noe spesiellt som ingen andre har her makent til og som jeg kan symbolisere med noe positivt.

Ellers ønsker jeg deg en fin uke.

Klem fra Mona

Anonym sa...

Halloen.. Eg kunne godt tenkt meg ditta bildet..berre for å gjitt da til min søster og hennas famelie(famelie på 5) som nett har mistet ALT dei eigde, når deiras hus og heim, brant heilt ner til grunnen.
Hadde våre kjekt å øverasket ho med eit av dei nydelige bildene dine :)

..Bente..:)

Anonym sa...

Jeg elsker denne stilen.
kjempe fint bilde.
Jeg håper virkelig på og vinne et bilde fordi jeg og min samboer skal bygge hus. så ønsker meg et sånt bilde med et budskap som passer til at vi bygger et hus og et liv sammen. =)

Renate fra Larvik.

Fjordheim sa...

Jeg skulle gjerne hatt et av de nydelige bildene dine i stua mi. Men jeg snakket med ei vennine av meg i går. Og hun kunne fortelle at hun skal gifte seg til sommeren med en alle tiders kar. Og siden de begge to har hatt mange ikke så gode år hver for seg. Og at de nå ser ut til å ha funnet den store kjærliheten sammen, vil jeg gjerne gi de et slikt bilde i gave. I tillegg må jeg nok bestille et for jeg har ei vennine til som jeg tror kommer til å gifte seg snart. Men det er en annen historie.
Håper jeg har lykke med meg på dette :)

Liinda sa...

Linda fra Ålesund ønsker veldig veldig å vinne!

Jeg har ikke oppdaget bloggen din før idag, men nå sitter jeg bare å blar og titter, selv om jeg egentlig burde sove :)
Jeg er 20 år og student, og har sammen med samboeren min som er lærling akkurat kjøpt oss vårt eget hus! Vi har mye plass å fylle, men midlene til å få det fint er selvfølgelig ikke helt på topp helt enda, siden jeg lever på studielån, og han er lærling :) Dette ville vært en helt utrolig fin førjulsgave for oss, så det ikke blir så sterilt her til vi skal prøve å få pyntet litt til jul! :)
Jeg syns stilen din er helt fantastisk nydelig, har blitt bitt av basillen jeg og, og er i skrivende stund på storleit etter eplekasser og melkespann! Satser på det ordner seg for snille piker! :)
Du er utrolig dyktig til å lage bilder, syns dette var utrolig fint!
Hilsen fra ny fast leser! :)